Af

Melissa Dahlerup

Mit navn er Melissa Dahlerup, jeg er 40 år gammel og bor i Varde sammen med min mand og vores to piger.
Til sommer cykler jeg sammen med Team Rynkeby, der er Nordens største velgørenhedscykelhold, til Paris for at støtte kampen mod børnekræft.

Som tidligere nævnt er jeg startet næsten fra nul, idet jeg kun har brugt min gamle havelåge til små ærinder rundt omkring i byen. Den første gang jeg sad på en racercykel var således i oktober sidste år, da jeg var i DGI Huset i Vejle for at få taget mål til den cykel, der skal fragte mig til Paris til sommer.

Sidste forår købte jeg en mountainbike, den har jeg brugt hele vinteren i en kombination med spinning for at komme i form til turen til Paris. Som noget nyt har Team Rynkeby Vestjylland arrangeret cross fit hver tirsdag hele vinteren, hvilket har været en fantastisk mulighed for at komme i form samtidig med, at jeg har lært mange af mine holdkammerater at kende.

Team Rynkebys primære formål er at indsamle penge til børn med kræft og deres familier, men det er meget mere end det. Det er også at skabe et stærkt, socialt fællesskab blandt alle deltagerne og sikre, at alle får en oplevelse for livet.

Midt i marts hentede jeg min nye racercykel, der er blevet døbt Pariserhjulet. Jeg troede, at det var kærlighed ved første blik, men jeg har haft lidt udfordringer med at vænne mig til både cykel og klikpedaler. Men lidt små justeringer og en kortere frempind senere, er Pariserhjulet og jeg ved at finde ”kadencen” igen.

Støt kampen mod børnekræft

Hjælpe mig med, at støtte kampen mod børnekræft – klik her

Skriv en kommentar