Af

Thomas Christensen

Hej, jeg hedder Thomas og er 15 år. Jeg kæmper judo og er med på det danske ungdomslandshold. Da jeg startede til judo, var jeg kun seks år, og i dag brænder jeg lige så meget for sporten, som jeg gjorde den gang for ni år siden.

Jeg hedder Thomas, og jeg går til judo og skrev en lille artikel for nogle måneder siden om mig selv, til Middelfart Sparekasses hjemmeside, Cosmoblog.

Thomas Christensen, judo

Jeg er nu færdig med niende klasse og glæder mig til at skulle på Kirstine Seligmanns skole efter sommerferien. Min eksamen gik rigtig godt, og jeg er meget tilfreds og klar til at tage fat på et nyt år.

Mit store mål er stadigvæk Junior EM i 2009, og jeg træner målrettet mod det med både judo, styrke- og intervaltræning. Nu er denne judosæson slut, og jeg tager snart på sommerferie. I år går turen til Andorra hvor jeg skal ned og klatre, mountainbike og rappelle, samt lave en masse andre udfordringer. Vi prøver at finde en judoklub, hvor vi kan komme ind og træne med, så jeg kan holde kampformen ved lige.

Det er rart at være tilbage i sporten igen, og det er motiverende, når nu resultaterne igen begynder at indfinde sig. I starten af juni måned deltog jeg i Nordiske Mesterskaber i judo, hvor det gik godt, og jeg kom hjem med en sølvmedalje. Det var ærgerligt, at jeg tabte til min modstander i finalen, da jeg en måned før besejrede ham i en turnering i Tyskland. Men efter ferien begynder de første turneringer, og så er jeg helt klar igen.

Med venlig hilsen
Thomas Christiansen.

Skriv en kommentar