Af

Thomas Christensen

Hej, jeg hedder Thomas og er 15 år. Jeg kæmper judo og er med på det danske ungdomslandshold. Da jeg startede til judo, var jeg kun seks år, og i dag brænder jeg lige så meget for sporten, som jeg gjorde den gang for ni år siden.

Hej, jeg hedder Thomas og er 15 år. Efter sommerferien starter jeg i 10’ende klasse på Kirstine Seligmanns Skole i Vejle.

Jeg kæmper judo og er med på det danske ungdomslandshold. Da jeg startede til judo, var jeg kun seks år, og i dag brænder jeg lige så meget for sporten, som jeg gjorde den gang for ni år siden.

I tidens løb er det blevet til seks danske mesterskaber. Jeg er meget aktiv og elsker at røre mig. Udover judo laver jeg ogsåen masse andre ting, for eksempel styrketræner jeg et par gange om ugen, jeg løber, klatrer og vandrer samt står påski og snowboard.

Thomas Christensen

I november 07 kom jeg uheldigvis til skade med mit knæ ved et judostævne. Jeg begyndte at genoptræne kort efter min operation, og efter fire måneder var jeg på judomåtten igen. Det gik rigtigt godt, så jeg tilmeldte mig de danske mesterskaber i marts 08 og kom hjem med en bronze. Nu håber jeg, at jeg er helt klar til at fortsætte på fuld kraft.

I forrige sæson kæmpede jeg for at komme med til ungdoms OL med støtte fra Middelfart Sparekasse. Jeg vandt en del stævner i udlandet og manglede kun et point i at kvalificere mig. Men jeg har et nyt mål, og det ligger godt et år ude i fremtiden.

Jeg sætter næsen op efter EM i 2009 – også med støtte fra Middelfart Sparekasse – og vil kæmpe virkelig hårdt for, at dette skal lykkes. Jeg skal igen ud og deltage i internationale turneringer, og desuden tager jeg i oktober sammen med en judokammerat til Japan, moderlandet for judo, og skal træne på judogymnasium i to uger.

Skriv en kommentar