Af

Amalie Højmark Tygesen

Hej med jer! Følg med, når jeg rejser til New York!

Jeg hedder Amalie Højmark Tygesen. Jeg er en 24-årig studerende på Aarhus Universitet, som har fået den fantastiske mulighed for, at studere et semester på Queens College i New York. Her skal jeg studere fra januar til maj 2022. Jeg er i gang med en bachelor indenfor dramaturgi. Jeg tager til New York for, at få et mere erhversrettet perspektiv på min uddannelse, og få en oplevelse for livet. Det har længe været en drøm at studere i USA, og derfor er jeg meget taknemlig for, at Middelfart Sparekasse vil være med til at gøre det muligt. Jeg er utrolig beæret og stolt over at kunne modtage denne store hjælp.

Eventyret har nået sin ende. Det har været 4-5 helt fantastiske måneder i New York. Siden sidst har jeg færdiggjort mine eksaminer på college (jeg kan stolt fortælle, at jeg fortsatte med at være en “Straight-A student”), efterfølgende flyttede jeg med mine roomies fra college dorms til en airbnb i Brooklyn. I Brooklyn holdte vi ferie i et par uger, og nød New York uden at skulle bruge tid og kræfter på uni – hvilket var virkelig rart.

Vi flyttede fra dorms på College
Til airbnb i Brooklyn

Marie og jeg fortsatte også vores burger eventyr, og vi er meget enige om at Five Guys helt sikkert laver den bedste burger – selvom at 7th Street Burger næsten slår den. 🙂

7th Street Burger

Vi nød sommeren og de 30 grader, i mens vi sugede det allersidste ud af vores New York eventyr – med strandture, Luna Park ved Coney Island strand, en masse is og god mad. Efter sommeren starter jeg på en kandidat i kognitiv semiotik på Aarhus Universitet, hvilket jeg ser meget frem til!

Tak fordi du har fulgt med i mine meget uforglemmelige oplevelser i NYC!

Skriv en kommentar