Af

Signe Jorgensen

Hejsa 🙂
Jeg er så en af de heldige modtagere af et studielegat fra Middelfart Sparekasse, som jeg er VIRKELIG glad for!
Mit navn er Signe, jeg elsker sprog, mennesker og kulturer. Derfor har jeg valgt at tage en bachelor i Linguistics and Social Anthropology på University of Edinburgh i Skotland, og det er dét, Middelfart Sparekasse har valgt at støtte mig i, så TUSIND TAK for det 🙂
Jeg starter på mit studie her i september måned og vil fremover skrive lidt om mit liv og mine oplevelser her på siden.

Godt nytår til alle! Jeg håber folk har nydt julen lige så meget som jeg har, og er kommet godt ind i 2012.

Jeg er faktisk stadigvæk hjemme på ferie, da jeg først skal tilbage på skolebænken d. 16. januar. Jeg er dog så småt ved at være klar til at rejse tilbage og få mig installeret på det nye værelse inden jeg skal igang igen. Det har været en rimelig lang ferie, synes jeg, men også bare rigtig dejlig. 🙂 Jeg nåede at få en smule stress den sidste uge jeg var i Skotland. Der var lige pludselig meget jeg skulle på kort tid, men det gik det hele – eksaminerne er overståede, og selvom jeg ikke har nogen resultater endnu, så syntes jeg egentlig at det gik udmærket. Jeg har fået slappet godt af her i ferien, og nu glæder jeg mig så småt til at skulle igang! Mine fag bliver de samme som sidste semester, men med nye emner og nye lektorer – det bliver et spændende semester tror jeg. I lingvistik begynder vi at bevæge os fra de tekniske og grammatiske ting til at skulle lære mere om mening og brug af sprog. Noget jeg nok får lidt lettere ved at kombinere med mine antropologi-studier.

Jeg har ikke så meget at fortælle om lige for tiden synes jeg, så det må vente til jeg er kommet tilbage til det skotske og til studielivet. 🙂

Skriv en kommentar