Af

SorenEjsing

Tøjsponsorat forud for EM.

Jeg har valgt at deltage i Powerman Vejle i år. Stævnet har fået fornøjelsen af samtidig at afholde DM og EM på distancen 10-60-10. Min optakt til stævnet har langt fra været optimal og må samtidig erkende at mine forventninger er blevet ned justeret lidt efter en længere skades periode, hvor jeg ikke har kunne løbe. Har været skadet med et knæ, som ikke ville løbe. Har haft ondt og have 2 uger helt uden løb på programmet. Det gjorde dog jeg fik cyklet en masse kilometer og brugte langt flere timer på cyklen end hidtil.

Men, nu må tiden vise, hvad knæet og kroppen siger til et par timers fuld skrald på Søndag, hvor et af årets helt store mål skal køres. Jeg er spændt og nok lidt nervøs. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal forvente eller håbe på. Jeg har dog besluttet mig for at jeg vil give den fuld gas og gennemføre på bedste vis og sørge for jeg ikke kommer i mål med følelsen af jeg ikke gav alt, hvad jeg kunne. Vi må se, hvordan det går. Tak fordi du læste med, der vil efter Søndag komme et lille skriv om stævnet.

Skriv en kommentar