Jeg kørte løb lørdag den 19/8 i Kolding

Jeg skulle heldigvis køre sidst så jeg havde lidt tid til at kigge banen an, der var nemlig kommet rigtig meget vand.

Jeg besluttede mig for at køre trods den våde bane.
I tidskvalen kvalede jeg ind som nr 1 med 1sec til nr 2

1 Heat: Jeg kom ud over bummen som nr. 3-4 stykker og finder et godt flow, men på ca. femte omgang rammer jeg et forkert spor op af en opkørsel, så jeg ryger af motorcyklen i lufte og lander på min venste arm, men kommer lyn hurtigt op igen, men kan mærke at kravebenet jeg brækkede sidste år begyndte at sove, så jeg blev ret hurtig træt, men fik kæmpet mig tilbage på en 4 plads.

2 Heat: For jeg en god start igen som nr. 4 og finder et godt flow og for overhalet de sidste og slutter som nr. 1 i 2 heat, og blev så samlet 3 på dagen alt i alt var det okay.

I onsdags kørte jeg 6 klubmesterskab i Børkop motorsport.

Jeg laver en god start, og køre ellers bare mit eget heat og vinder.

Så det vil sige at med 1 afdeling tilbage af klub løbene, kan jeg allerede nu uanset placering næste gang kan jeg kalde mig Klubmester i Børkop i C-klassen

Så det er jeg rigtig glad for.

 

Skriv en kommentar