Af

Kent Eskildsen

Mit navn er Kent Aoyama Eskildsen (24 år) og jeg har været så heldig at blive den nye politisk praktikant på den danske ambassade i Thailand i perioden 1. August – 31. Januar 2016.

Til dagligt studerer jeg Development & International Relations, på Aalborg Universitet. Mit karrier mål i livet er at en dag arbejde som diplomat på en ambassade. Dette praktikophold er derfor mit første skridt mod min drøm.

Så snart jeg lander i Thailand den 26. Juli vil jeg gå i gang med at skrive mit første indlæg!

Min rejse startede med at skrive ansøgninger til forskellige ambassader i verden. Mit store drøm er at arbejde som diplomat i en ambassade og med mit baggrund som International Relation studerende var det et naturligt skridt af vejen mod denne realisering.

Vi (Kirstine, Magne og jeg) ankom til Bangkok tidligt morgen søndag (26. juli), hvor vi endte ud med at falde i søvn ved hotellets pool. Resultatet var grusomt og et smertefuldt lektion.

Efterfølgende dage er der blevet brugt til at opleve diverse kulturalle oplevelser i Bangkok, men det springer jeg over da det ikke er relevant i henhold til mit praktiksted.

I onsdags (29. Juli) startede vi dagen tidligt ud med en introduktions program på ambassaden, hvor vi blevet introduceret til de mange arbejder på sådan et institution. Efterfølgende blev jeg bombaderet med en hel masser informationer og arbejdsopgaver som vil definere mit hverdag og lærings processes.

Dagen sluttede af med at tag på denne fine restaurant, der hedder “Cabbages and Condoms”, hvor vi spiste ude med de tidligere praktikanter vi kommer til at erstatte, samt Network med både nye og gamle praktikanter fra forskellige ambassader og EU delegationer.

1 kommentar til “One Night in Bangkok”

  1. Heidi skriver:

    Hej Kent! Godt at læse, at i er vel ankommet til Bangkok – og har nydt godt at sydens sol ;0) Vi glæder os til at følge dig i dit ophold på ambassaden og er spændte på at høre mere om dine oplevelser. Heidi – Middelfart Sparekasse

Skriv en kommentar