Hej

Som nævnt i sidste opslag har jeg været en tur i Prag sammen med kæreste, min mor og hendes kæreste samt min søster og hendes kæreste for at fejre min mors fødselsdag. Det var en dejlig tur i en dejlig by, som jeg kun kan anbefale at besøge. Det var herligt at være tourist, og vi så blandt andet slottet, kirker, Karlsbroen og rådhuspladsen. Generelt er byens bygninger meget storslåede og udsmykket. På min mors fødselsdag spiste vi aftensmad på en fin restaurant, som kan ses udefra på billedet nedenfor.

Jeg har også vaeret en tur i Danmark og besøge min kæreste og familie i Aarhus. Det var skønt at være hjemme og nyde den savnede danske mad. Det var tydeligt, at jeg har fået nogle vaner herovre i England, særligt i trafikken, som jeg må vænne mig af med, når jeg kommer hjem til Danmark igen.
Siden sidst har Mark haft besøg af hans forældre, og Ditte har haft besøg af hendes mor. Det har været rigtig hyggeligt at møde deres familier.

Fredag den 20. oktober var vi en håndfuld inde og se stand-up comedy med komikeren Jimmy Carr. Det var enormt sjovt, og for dem der kender til Jimmy Carr, kan jeg sige, at han endnu engang gik langt over grænsen. Showet blev afholdt i teatret Newcastle City Hall, som var næsten udsolgt med omtrent 2.000 solgte billetter.

Lørdagen efter tog Mark, Philip og jeg en tur til den nærtliggende by Durham, som jeg har skrevet om før. Vi var rundt og se den lille hyggelige by, og spiste på en pub, hvor vi fik oksesteg med kartoffelmos og brun sovs – sikke en oplevelse. Vi besøgte byens slot, som fungerer som bolig for førsteårsstuderende på Durham University, hvilket er et af Storbritanniens fineste universiteter. Her bor de studerende i en nærmest Harry Potter agtigt kulisse med store trapper, gange og en enorm spisesal hvor de får mad morgen, middag og aften. To gange ugentligt bliver der serveret 3 retters menu til aftensmad, og der påkræves dresscode.

Min far og hans kæreste besøgte mig i slutningen af måneden, hvilket var super hyggeligt. Vi var en tur på Alnwick Castle, som er Storbritanniens næststørste borg. Mange af scenerne fra Harry Potter filmene er optaget på Alnwick Castle. Weekenden, vi besøgte borgen, var den senest mulige. Mandagen efter flyttede familien, der ejer borgen, ind og bor der i vinterhalvåret. Det er en meget imponerende borg med mange gamle dyre ting, og det er ret vildt at forestille sig, der bor en ”almindelig” familie på slottet. Der er tilknyttet en stor have til slottet med blandt andet springvand og labyrinter lavet af hække, og da det var tæt på halloween, da vi besøgte haven, var der udsmykket med uhyggelige kulisser. Jeg forestiller mig dog, at haven er meget smukkere om foråret/sommeren, når blomsterne er sprunget ud.

Der har været roligt på arbejde i oktober. Med et laboratorie der, grundet en sikkerhedsfejl, ikke kunne benyttes i en lang periode, har en del af mine projekter været låst fast. Laboratoriet skulle være ved at være klar til at blive brugt igen, og jeg glæder mig til at få mere travlt igen.

1 kommentar til “Oktober måned i Newcastle”

  1. Hedvig Gydesen skriver:

    Hej Nicklas

    FLotte billeder

    kh

Skriv en kommentar