Af

Diana Brandt

Mit navn er Diana Brandt.
Jeg er 21 år og studere i New York på mit 3. semester af TEKO.

Mere info på vej…..

I dag flyver jeg tilbage fra NYC til Danmark og mine 6 måneder som studerende hos MIM og praktikant hos Michael Kors er nu slut.
Jeg har haft 6 utrolige måneder og så mange ting er sket.

Jeg har udviklet mig selv enormt meget, og arbejde meget hårdt på at blive fotograf. Jeg er så heldig at et amerikansk design firma har hyret mig som fotograf til et af deres events i August, så de flyver mig tilbage allerede d. 5 Auguat så jeg kan skyde deres event på Time Square.
Jeg er meget spændt og håber at dette kan fører til noget mere.

Hele Juni måned har jeg have en masse shoots med modeller, skuespillere og dansere og jeg har mødt en masse interessante mennesker som ønsker at hjælpe mig med min drøm om at blive fotograf.

I øjeblikket er jeg stadig ved at finde ud af hvilken slags fotograf jeg ønsker at være. Udviklingen kan i se på min blog og hjemmeside !

Blog: dianabrandtphotography.blogspot.vom

Hjemmeside: Dianabrandtphotography.com

Jeg vil helt sikkert anbefalde alle at rejse til Amerika of studere og bo ! Man lærer meget om sig selv og som danskere finder man hurtigt ud af at vi er et meget veludviklet land med en masse kloge og kreative mennesker.
Det er hårdt at bo i NYC fordi det er dyrt, men mest af alt fordi det kan værer meget stressende.
Men det er virkelig det værd. Udover de høje priser og travle mennesker, så sker der spændende ting konstant! Man møder nye mennesker hver dag, og ofte nogle som kan hjælpe dig op af karriere stigen.

Jeg har 4 mdr. tilbage af TEKO når jeg er tilbage i August, og fra Oktober skal jeg skrive min afsluttende opgave. Så jeg arbejde kraftigt på at flytte tilbage til NY fra oktober og skrive min opgave herfra.

NY er fantastisk og jeg kan ikke sige det nok. Mine  6 mdr har været ubeskrivelige og jeg er så forelsket i byen og endnu mere i livet.

Mens jeg har boet i NY, har jeg besøgt, Chicago, Boston, Washington og Miami, disse byer er også helt sikkert værd at smutte forbi !

Kære Middelfart sparekasse, jeg takker jer utrolig meget for jeres støtte, uden jer ville min rejse ikke have været det samme.

Jeg er stolt af at have jer som min bank, og i har altid hjulpet mig når jeg har haft behov for det på min rejse.

 

Her er nogle billeder af mine seneste projekter som fotograf. Kryds finger for det lykkes mig at opnå min drøm 🙂

IMG_2077 copy IMG_1368 copy IMG_0440 copy IMG_0207 copy

1 kommentar til “Og det var 6 måneder”

  1. Heidi Flint Knudsen skriver:

    Hej Diana! En spændende og misundelsesværdig oplevelse, du har fået med i rygsækken der. Og nogle virkelig smukke billeder. Håber for dig, at det lykkes at komme retur til New York og skrive din afsluttende opgave. Hilsen Heidi, Middelfart Sparekase

Skriv en kommentar