Af

Liv

Kun 5 uger tilbage. 5 uger der bare skal udnyttes !!! Tiden er fløjet af sted, og jeg har svært ved at tro, at jeg nu påbegynder sidste periode på højskolen. De sidste uger er for mit vedkommende gået med fest og farver og fagene litteratur og maleri. I Maleri har jeg haft æren af at blive undervist af to forholdsvist nyudklækkede kunstnere fra akademiet, ved navn Melou Vanggaard og Jon Stanh, hvilket har været en stor oplevelse. De har præsenteret os for uendelige mængder af samtidskunst, gallerier og nye lovende danske kunstnere. Det 5 uger lange malerkursus har resulteret i 3 ferniseringer. 2 på skolen og 1 i Holbøk by. Så vi er 25 unge håbefulde “kunstnere” der har haft vores debut i det offentlige rum? ikke værst.

I næste periode har man mulighed for at vælge mellem fagene; maleri, skulptur, smykker, film og keramik. For mit vedkommende kommer den til at stå på maleri igen. Selvom alle de andre fag også lyder vildt fede, er det inden for maleri og tegning jeg har min stærke side, som jeg gerne vil forbedre. Denne gang har vi ingen teoretiske formidagsfag, så den kommer til at stå på maleri fra kl. 10 om morgenen til sen aften, da skolens atelier er åbne 24 timer i døgnet.

I tilfælde af at nogle kunstinteresserede skulle kigge forbi København vil jeg lige anbefale nogle steder der er værd at tjekke ud… Bredgade er fyldt med gallerier. Men galleriet Christoffer Egelund kan især anbefales. Herudover er det grafiske værksted “Schäfer” på Nansensgade også pænt nice!

Vi skrives ?

Hilsen Liv

Skriv en kommentar