Så er det igen tid til at skrive hvad vi bruger vores tid på.

Vi var i slutningen af Marts i Blackpool, England og danse de åbne europæiske mesterskaber. Det gik forrygende!! I Blackpool ligger der en meget gammel, men utrolig flot balsal. Det var en helt utrolig oplevelse, at danse et sted med så meget historie og sjæl. I standard blev vi nr. 51 ud af 70, og lå et kryds fra anden runde. I latin blev 45 ud af 78, og nåede anden runde.
Systemet fungerer sådan, at alle par der deltager i turneringen går på gulvet i første runde (delt op i heats, med omkring 20 par), og her sætter dommer et x antal krydser i hver dans. Det er så de par med sammenlagt flest krydser i alle fem danse, der går  videre til næste runde.

Ugen efter dansede vi nordiske mesterskaber i Horsens. Det var også en god oplevelse med dansere fra Norge, Sverige og Danmark. Det blev til en 10. og 4. plads.

Vi tog da også et jysk mesterskab ugen efter ovenstående. Her stillede vi op i den hårde star-række og samtidigt var vi slået sammen med voksne, så det blev til en delt 8. plads, hvor vi gerne ville have været i top 6. Vi sagde til os selv, at det ikke skulle slå os ned, og dette resultat motiverer os kun yderligere til at blive bedre.

Nu er vi i gang med at forbedre vores dans, så vi er klar til Dm kombi i maj.

Video fra Silkeborg Cup. En turnering vi dansede, som opvarmning til EM.

//Mads & Sille

1 kommentar til “Nyt fra dansens verden!”

  1. Middelfart Sparekasse skriver:

    Hej Mads og Sille!
    I er simpethen for vilde altså. Og hvor ser du bare smuk ud Sille 🙂
    Vi glæder os helt vildt til at følge jeres kamp op i de nye rækker.
    Hilsen Heidi

Skriv en kommentar