Af

Emil Deleuran Hansen

Mit navn er Emil Deleuran Hansen. Jeg er 21 år og er professionel triatlet med hovedsæde i Odense. Udover sporten læser jeg medicin på SDU og netop denne kombination af studie og kampen for at komme til OL, vil jeg prøve, at give et indblik i her på bloggen.

Det er noget tid siden, at jeg sidst har skrevet noget her på bloggen. Og på den ene side har der ikke været så meget, at skrive om, men så alligvel. Her kommer der i hvert fald lidt om 2017 og den nye start, som jeg står over for.

2017 sæsonen

2017 sæsonen var en sæson, hvor jeg opnåede et af de største resultater i min karriere sammen med mine holdkammerater, da vi vandt EM i Mixed Relay i Østrig. Det som gjorde sejren ekstra sød var, at den kom kun en uge efter offentliggørelsen af tilføjelsen af Mixed Relay til OL programmet i Tokyo 2020.
Men 2017 sæsonen var også en sæson, som var  præget af skader, som i august tvang mig til, at tage en pause og give min krop tid til at komme oven på igen. Det betød en pause på en måned helt uden træning og derefter et par måneder med intensiv genoptræning. Men det har også ført mig til et punkt nu her, hvor jeg er skadesfri og langsomt kan bygge træningen op. Det falder heldigvis godt i spænd med min udtagelse til OL-bruttogruppen, som sigter efter at kvalificere et relayhold til OL i Tokyo.

Den nye start

Det har hele tide været planen, at jeg skulle flytte til Odense og træne med landsholdet og Tri Team SDU efter gymnasiet. Og det er det jeg står overfor lige nu.
Samtidig starter jeg på Medicin på SDU (se billede fra den socialstudiestart) den 1. februar, sammen dag som jeg får nøglerne til min nye lejlighed. Så ja, der sker noget her for tiden. Og jeg glæder mig rigtig meget til det hele. Til at komme i gang med med studiet, komme ind i den nye træningsgruppe og forhåbentlig tage mit sportslige niveau til en plads på holdet til OL i Tokyo.

Det er alt fra mig i denne omgang. Der kommer en update på studiestarten og træningen en gang i februar.

// Emil

Skriv en kommentar