SOS-Gambia har arbejdet med uddannelse i Gambia siden 2004. Vores prioritet er unge mennesker, der er droppet ud af skolen, eller ikke har haft muligheden for at få uddannelse. Denne kategori er der rigtig mange af, og arbejdsløsheden er meget høj blandt de unge. Vi har støtte de unge til at tage en uddannelse på en teknisk skole, hvor de får mulighed for efterfølgende at skabe sig et job.

Gennem de sidste 3 år har vi været igang med byggeplaner, om en ny teknisk skole, denne plan blev realiseret i 2015, hvor vi indviede vores nye skole Fongam Skills Training Institute, FSTI, den 7.november 2015. Skolen har fået genbrugsinventar fra Danmark, sendt med container, bl.a. lever møbler og gardiner fra Middelfart gamle rådhus videre i Gambia. Skolen underviser blandt andet i IT, på forskellige niveauer, der er leveret 50 renoverede computerere fra Seniorer uden grænser.

Middelfart Sparekasse har doneret en del af internettet på skolenIMG_2336 IMG_2312 IMG_2325

1 kommentar til “Ny skole indviet i landsbyen Tujereng Gambia”

  1. Middelfart Sparekasse skriver:

    Hej Susanne!
    Så lykkedes det endelig at komme på bloggen igen. Dejligt med et indlæg fra dig om projektet. Vi glæder os til at følge med – særligt på din tur derned her i slutningen af måneden.
    Heidi 🙂

Skriv en kommentar