Kære blog,

382547_526786757370157_1289461934_nJeg hedder Niels Heise Korsgaard, er 15 år og bor sammen med min familie i Strib.

Jeg går i 8. klasse på Strib skole, og elsker fag som matematik, historie, samfundsfag og idræt.

… derudover er jeg vild med musik og sport – og specielt tennis. Jeg har spillet tennis siden jeg var 3 år, og det har indtil videre ført til et par danske mesterskaber i double, og nogle sølvmedaljer i single. Endvidere har jeg været udtaget til landsholdet de sidste 4 år, senest var vi i foråret til EM i Cholet i Frankrig.

Mine indlæg her på bloggen kommer derfor nok til at dreje sig en del om mine oplevelser på tennisbanen. Tennis er i mine øjne en super spændende sport, hvor der er mange faktorer, der afgør, om man får succes.

For det første kræver det rigtig mange timer på banen, så man får et godt træf på bolden – det handler meget om timing og teknik. Dernæst skal man være i fysisk superform – være hurtig til at sprinte, stoppe og være smidig. Og så skal man kunne tænke tennis og være mental stærk. Når jeg møder jævnbyrdige modstandere, er det ofte det mentale, der afgør en kamp.

Målet for mig er at blive den bedste tennisspiller, som jeg kan blive, og jeg drømmer om en dag at kunne leve af min sport.

For et par år siden skulle vi i skolen lave en lille video og fortælle om vores hobbies. Jeg tænkte, at billeder siger mere end ord, så har du lyst, kan du se den her.

Skriv en kommentar