En kæmpe drøm gik i opfyldelse!

Et af mine store mål for 2018 sæsonen er blevet nået. Jeg er netop blevet udtaget til næste års juniorlandsholdstrup i orienteringsløb. Jeg har i løbet af i år præsteret både nationalt og internationalt. Vundet DM fire gange i år og fået en syvende samt ottende plads til EM i Slovakiet. Nu byder min næste sæson, 2018, på en masse fede træningslejre med juniorlandsholdet, til danske terræner og forskellige andre lande.

Juniorlandsholdet giver de største talenter i Danmark mulighed for at udvikle sig på en langsigtet internationalt perspektiv. Dem kommer jeg til at være en del af. At være en af de seks 17-20 årige piger på landsholdet. Alt dette har været min drøm længe, og at den så er gået i opfyldelse er for fedt!!

Det næste jeg så tænker og håber på er, at kvalificere mig til Junior VM 2018 i ungarske Kecskemét til juli. Det kommer til at afhænge af min præstation til testløbene, som kommer til at foregå i starten af juni måned. Men det er der god tid til. Lige nu er det vintertræningen og alle samlingerne jeg kommer til at bruge tid på.

 

3 kommentarer til “Nu med på juniorlandsholdet!”

  1. Marianne Lynge skriver:

    Tillykke Hedvig. Absolut velfortjent ?

  2. Jonas Egdal skriver:

    Super skønt Hedvig. Tillykke med udtagelsen, og tillykke til Middelfart Sparekasse med deres seje repræsentant!

  3. Poul Erik skriver:

    Tillykke, det er fortjent.

Skriv en kommentar