Af

Emil Deleuran Hansen

Mit navn er Emil Deleuran Hansen. Jeg er 21 år og er professionel triatlet med hovedsæde i Odense. Udover sporten læser jeg medicin på SDU og netop denne kombination af studie og kampen for at komme til OL, vil jeg prøve, at give et indblik i her på bloggen.

Nu er det så småt ved at være tid til det første store stævne i år, nemlig Junior EM i triathlon i Lissabon den 28. maj. Det er samtidig mit sidste år som Junior, så det er nu, at der skal kæmpes om en topplacering.

Min træning hen over vinteren er gået nogenlunde som planlagt, dog satte en mindre skade i min achillessene en stopper for, at jeg kunne gennemføre den planlagte træning. Men nu er skaden væk, og træningen har kørt der ud af den sidste måned. Jeg kørte første stævne i Quarteira i Portugal i starten af april, hvor det ikke lige frem gik efter planen. Jeg endte på en 15. plads, efter at have fået en penalty (en 10 sekunders straf, der kan gives under racet), fordi der var en, som væltede min cykel i skiftet fra svømning til cykling. Så det var ikke ligefrem den sæsonstart, jeg havde håbet på.
3 uger efter kørte jeg første danske stævne i år i Ikast, som er en del af DM-serien, hvor det trods regn og slud (koldt!!!) blev til en 3. plads i Elite herre feltet og en sejr i Junior klassen, kun 8 sekunder fra sejren over-all.
Dette resultat gav mig en del selvtillid frem mod den sidste måned med hård træning op til EM, hvor træning har kørt rigtig godt, og jeg kan mærke, at jeg har forberedt mig bedst muligt ud fra de forudsætninger, jeg har haft.

Så nu sidder jeg her med 9 dage til EM og glæder mig til en rolig uge, for at få kroppen til at blive så frisk som overhovedet muligt på startstregen i Lissabon. Nu er det nu!

 

Skriv en kommentar