Af

Mie Schackinger Trothe

Mit navn er Mie Schackinger Trothe. Jeg er lige fyldt 18 år i starten af 2016, og har derved nu i 8 år levet med et lidt kortere venstre ben, som blev amputeret i 2008 forårsaget af sygdom i knæet. Som 16-årig begyndte jeg at gå til konkurrence svømning, og siden da er det gået utroligt stærkt. I dag træner jeg 6 gange svømning om ugen i DeltaSwim samt 3 gange styrketræning bl.a. med Fredericia Eliteidræt. Ud over dette er jeg også optaget på DHIF (Dansk Handicap Idræts Forening) svømmetalenthold, hvilke byder på ind- og udenlandske stævner, samt deltagelse i adskillige træningssamlinger årligt. DHIF svømmetalentholdet er stadiet før man kommer på handicaplandsholdet. Jeg arbejder pt. hårdt på at fylde kravtiderne til landsholdet, så jeg kan komme skridtet videre. Svømning er hurtigt kommet til at betyde meget for mig, og er blevet en stor del af den travle hverdag, jeg har ude på Fredericia Gymnasium. Det har også åbnet for en masse fede oplevelse og drømme, som jeg ikke kan vente med at få realiseret, men første skridt er helt klart at komme på landsholdet. Da svømning ikke er en helt billig sport, er jeg meget glad for at Middelfart Sparekasse vil sponsorere mig og hermed hjælpe mig på vej mod mine mål og drømme.

 

Så er første del af sæsonen ved at være slut, en sæson der for mit vedkommende sluttede med Nordiske Mesterskaber i Island. Her deltog jeg, som en del af det danske paralandshold, og vi svømmede mod andre svømmere fra Sverige, Island, Findland, Færøernes og Estland. Det blev til mange medaljer til Danmark, og jeg vandt sølv i 100 fly, bronze i 100 fri og 200 IM, og så var jeg en del af 4*50 fri holdkappen og 4*50 IM holdkappen, hvor vi beviste at Danmark har de hurtigste piger, da vi vandt guld!!

De tider jeg svømmede til stævnet, føler jeg generelt godt kunne have været lidt bedre, så jeg glæder mig til at komme tilbage til bassinnet og klø på. Det var sæsonens første langbanestævne, og jeg ser frem til hvad 2018 bringer. En ting jeg ser meget frem til er, at jeg flytter til Århus, hvor jeg skal bo, studere og svømme. Jeg flytter her den 1. december, hvor jeg altså også begynder i en ny svømmeklub, og er klar til at træde ind i en ny fase af mit liv.

 

Skriv en kommentar