Af

Diana Brandt

Mit navn er Diana Brandt.
Jeg er 21 år og studere i New York på mit 3. semester af TEKO.

Mere info på vej…..

Lidt om mig:

Mit navn er Diana Brandt og jeg har været så heldig at blive accepteret på Manhattan Insitute of Management, som ligger på Wall Street i NYC.

Jeg studere til dagligt Fashion Branding og Marketing Mangement hjemme i Danmark, men tager mit 3. semester her i NYC.

Jeg ankom den 5 januar, og startede i skole dagen efter. De sidste 3 uger har været meget travle, men jeg kan allerede nu sige, at jeg har “the time of my life”.

En del af min uddannelse går ud på at have en praktikplads, så de sidste 3 uger har jeg løbet frem og tilbage til de masse praktiksamtaler hos bl.a. Vera Wang, Repetto, Jetset Events NYC og Michael Kors.
Jeg venter stadig svar fra Michael Kors, og har afslået de andre praktikpladser i håb at jeg får netop denne plads. Praktikpladsen hos MK vil forgår i deres hovedkvarter, hvor jeg skal være en del af den kreative afdeling.Det er alt eller intet. Svaret kommer i morgen eller tirsdag ! Jeg er meget nervøs.

I weekenderne har jeg sagt ja til også at have en ekstra praktikplads hos Jetset Events, her skal jeg hjælpe til med at planlægge forskellige events inden for mode, men også superbowl som er det store her i USA i den kommende måned.

Studiet omhandler global business, her har jeg 7 kurser på et halvt år. Vi har allerede haft to eksaminer og afsluttet et af fagene. Det går stærkt herover.

 

Jeg fejrede også min 21 års fødselsdag 10 dage efter jeg ankom til New York. Jeg må indrømme at New York er den fedeste by at fejre hvad som helst i. Der er så mange muligheder og du kan gøre lige hvad du har lyst til.

 

Hvordan gjorde jeg? 

Så, jeg tilbragte hele mit 2014 i Sydney, fordi jeg havde taget orlov fra TEKO. Jeg følte mig ikke moden nok til at studere og var ikke seriøs mht. hjemmearbejde mv. Så December 2013 besluttede jeg mig for at sige arbejde, lejlighed, job osv. op for at rejse til Australien og blive moden.

Jeg havde et super år, men efter 6 måneder med alt for meget afslapning følte jeg at der skulle ske noget nyt. Jeg havde brug for mere tempo i mit liv.

En aften lavede jeg lidt research mht. mit studie. Jeg så at TEKO tilbød at studere i udlandet i 3. semester i mange forskellige lande.

Et af stederne var NEW YORK! Jeg tænkte med det samme at jeg aldrig kunne få chancen til at studerer her, for jeg var ikke ligefrem den klogeste pige. Men det kunne jo ikke skade at prøve at sende en ansøgning. Det kunne jo være.

Et par dage efter fik jeg svar, og jeg fik at vide at hvis jeg bestod en test, så ville jeg blive accepteret. WHAT?
Så jeg skrev et essay, sendte det ind og fik meldingen om at var accepteret!

Jeg valgte at rejse hjem fra Sydney 2 måneder før tid så jeg kunne arbejde for at tjene penge til New York.

Jeg konklede 2 måneder med job fra kl 04.00 til 20.00 stort set hver dag. Jeg havde i alt 6-8  fridage på de to måneder. Jeg var smadret. Men det var det værd.
Jeg fik tjent et godt beløb, og jeg søgte også et enkelt legat hos Middelfart Sparkasse, og jeg var så heldig at modtage deres legat.

Jeg er så taknemlig for at have fået legatet, og anbefaler helt sikker banken til alle.
Jeg har været ved forskellige banker, men jeg har aldrig fået så god service som her og min bankmand svarer mig på alle mine spørgmål (Og jeg har altså mange)..

Der er så meget jeg gerne vil fortælle, men jeg vil hellere ikke kede jer med et alt for langt indlæg.

Jeg har også min egen blog, hvor jeg deler en anden side mit New York eventyr.
Så klik ind på diananiiazibrandt.blogspot.com for at se og høre mere.

IMG_6711 IMG_6717 IMG_6812 IMG_6763 IMG_6770 IMG_6812 IMG_6833 IMG_6898 IMG_6907 IMG_6913 IMG_6929 IMG_6963

Skriv en kommentar