Nikolaj Bangsgaard
Af

Nikolaj Bangsgaard

Jazztrommeslager på 24 år fra Vejle. Bachelor ved Syddansk Musikkonservatorium i Odense (2022). Studerer nu Master of Music på Manhattan School of Music i New York (2022-2024)

Tiden i New York er fantastisk og flyver afsted! Når jeg sætter mig ned for at skrive et indlæg, slår det mig altid, hvor hurtigt tiden går – og hvor meget jeg oplever. En anden ting, der slår mig, er min manglende evne til at tage billeder af alle oplevelserne – det lærer jeg forhåbentligt før mit næste indlæg. Indtil da vil jeg dele et billede af en burger, som var på cirka samme niveau som mine fotoevner.

Mine fotoevner til trods, så har efteråret i NYC vist sig fra sin bedste side. Klar, blå himmel og varme temperaturer nærmest hver eneste dag og især Central Park har taget sig godt ud. Meget af min tid er dog blevet brugt indenfor – enten i klasseværelset, øvelokalet eller på jazzklubberne. Jeg har hørt en masse FEDE koncerter og været til en del jam-sessions rundt omkring, hvilket har været super fedt!

Samtidigt har jeg haft midterms i en række fag – uden at det på noget tidspunkt har været overvældende. Det har været kanon, da der går meget tid med øvning og anden fordybelse i musikmiljøet i New York. Jeg lærer flere og flere spændende musikere at kende, hvilket giver en masse nye indtryk og inspiration – især grundet, at alle i miljøet hjælper og støtter hinanden.

Jeg glæder mig helt vildt til den næste tid frem mod juleferien !

Skriv en kommentar