Af

Thomas Bennedsen

Ejer og Stifter af Mobildiskoteket Thunder-Power.dk

Hej 🙂Thomas Bennedsen

Mit navn er Thomas Bennedsen og jeg er ejer af mobildiskoteket Thunder-Power.dk. Jeg er kun 18 år og startede min virksomhed allerede da jeg var 14 år gammel.

Det hele startede som en sjov ide, efter at jeg havde været til et par alkoholfri fester i noget gymnastik sammenhæng. Jeg begyndte at lægge mærke til DJ’ens optræden og mente ikke at han gjorde det lige godt hver gang. Dette gav mig lyst til at prøve selv. Jeg startede med at spare sammen til en lille mixer og så kunne jeg bruge mit hjemme anlæg og en discmand til at afspille cd’erne fra. Men jeg havde intet andet udstyr og da jeg omsider blev spurgt om jeg ville spille til en fest måtte der virkelig tænkes for at jeg kunne komme op med en ide der kunne give mig udstyr.

Jeg var lige blevet konfirmeret, men dette havde dog kun givet mig 4500kr hvilket ikke var helt nok til et anlæg der kune spille et forsamlingshus op. Så en dag trak jeg i konfirmationstøjet igen og stod og ventede på at mine forældre kom hjem fra arbejde.

Jeg lagde min plan på bordet og da vores møde var slut havde jeg iværksat min første investering og skrevet under på min første kontrakt. Kontrakten lød på at jeg lånte 4000kr af mine forældre og supplerede dem med mine opsparinger så jeg kunne sammensætte et lille system til mit første job.

Jobbet gik rigtig godt og jeg havde da også et par stykker efter, men jeg kunne hurtigt se at mit udstyr ikke rakte til det de andre diskoteker tilbød deres kunder. Så jeg søgte efter et sommerferiejob som jeg kunne tjene lidt penge på. Jeg fik imidlertidig et job i en rema 1000 som jeg ofrede hele min sommerferie til.

Herefter gik det stærkt, jeg kom på efterskole og fik en masse jobs i den sammenhæng. Jeg havde også fået et job i en lokal gymnastik forening som havde lejet diskoteket for en hel sæson. Så da jeg tænkte at vi godt kunne bruge nogle t-shirts gik jeg over i min lokale Middelfart Sparekasse og spurgte om det ikke var noget de ville sponsorerer, det ville de gerne og min virksomhed havde allerede en hovedsponsor.

Næste sommerferie hengav jeg også i en rema 1000 til fordel for diskoteket og jeg var nu begyndt at have et mere seriøst system, der godt kunne spille for en 300 mennesker. Middelfart Sparekasse havde lagt lidt mærke til mig, så da de skulle have et tøsse/modeshow for alle deres unge pige kunder, så spurgte de om jeg ikke kunne stå for musikken og belysning af catwalken. Det kunne jeg sagtens og jeg endte endda med at være konference for hele arrangementet.

Siden da har Middelfart Sparrekasse flittigt brugt diskoteket og da COSMO skulle introduceres for kunderne stod Thunder-Power.dk for DJ og konference.

I året hvor jeg fyldte 18 (2006) havde min virksomhed en omsætning på 170.000kr og en reference på over 100 jobs.

Lige siden er det bare gået fremad med Thunder-Power.dk. Jeg har blandt andet været med til at afvikle 4 fester for efterskoleholdet bestående af 3500 elever. Mit diskotek har dermed sat Danmarks rekord i største efterskolefest og måske også største mobildiskoteks arrangement.

I år 2007 fortsætter diskoteket sin videre udvikling og vores sidste projekt har været at få trykt en flyer som en del af et større projekt der gerne skulle fordoble vores jobs.

Med hensyn til fremtiden så tager jeg et skridt af gangen, jeg drømmer om at starte mit eget stationære diskotek, men indtil videre venter jeg lige et år eller to.

Det er ikke muligt at kommentere dette indlæg.