Malthe Grønborg Jensen
Af

Malthe Grønborg Jensen

Jeg hedder Malthe og er i øjeblikket igang med uddannelsen Finansøkonom.
Jeg er på fjerde semester, hvor jeg skal i praktik og skrive hovedopgave.

Min praktikplads er intet andet sted end Alperne. Her skal jeg varetage en stilling som Junior Alp financial Controller, det indebærer at være økonomichef for alle vores guider, fordelt på 3 lande og 11 skidestinationer.

Jeg har nu brugt lidt over 3 måneder i Vest Italien, hvor jeg har tilegnet mig utrolig meget viden, fået mange nye bekendtskaber og selvfølgelig også stået på snowboard.

Hverdagen i Alperne er lysår væk fra den herhjemme, der er altid fart på og der er altid tusind ting der skal gøres. Topprioriteten for et rejseselskab er selvfølgelig at gæsterne har en god rejse, derfor er guiderne på destinationen til at hjælpe med alle problemer der måtte opstå. Heri lå en af mine større opgaver, nemlig at lære guiderne hvordan man har rigtig mange bolde i luften på en gang, samtidig med at man beholder fatningen og yder god service. Det var ikke altid nemt, men med de fantastiske guider vi havde på destinationerne i år, fik vi slået flere rekorder for tilfredshedsniveauet hos gæsterne.

Jeg var selvfølgelig også travlt beskæftiget med at tjekke alle destinationernes regnskaber igennem hver uge. De var ikke altid lige fejlfri ;). Til gengæld er det mig der har lært dem at lave økonomien, så der må jeg måske kigge indad. Om ikke andet fik guiderne afleveret mange regnskaber til mig, som altid endte med at gå i orden. Vi sluttede sæsonen med næsten ingen difference.

Min rolle som chef i Alperne indebar også at jeg skulle holde styr på vores største lufthavn, Torino. Derfor gik alle lørdage på at aflevere og hente gæster i Torino lufthavn. Alle som har fløjet før, er klar over at der kan være en del komplikationer forbundet med rejsen. Det var der i den grad også over sæsonen, lige fra at gæster ikke kom med på flyet til at der ikke var nok bagageplads på transferbusserne. Jeg var derfor også her tvunget til at problemløse hurtigt og effektivt.

Min tid i praktik har været utrolig lærerig og jeg ville aldrig have været det foruden.

Skriv en kommentar