Jeg hedder Magnus Dyhre, og jeg kører BMX og har gjort det siden jeg var 4 år gammel. Jeg er nu 17 år, og går på HTX i Erritsø.

I BMX starter løbssæsonen omkring April, og i Danmark er de udendørs BMX baner klar til at blive kørt på i slutningen af marts. Om vinteren træner vi indendørs på baner i Århus og nord for Herning. Det er super med den mulighed, men når foråret kommer, glæder man sig helt vild til at komme ud igen. 

Derfor var det vildt fedt at komme til Spanien på træningslejr i uge 8. En uge fyldt med mange gode udendørs træningspas, og et løb i slutningen af ugen. Det var 4. gang jeg var med på denne tur med kørere fra hele landet. Turen har et kæmpe udbytte både BMX-mæssigt samt socialt. Efter træningslejren følte jeg mig virkelig klar til alle den kommende løbssæson, som er mit sidste år som juniorkører.

Derfor kom Corona virkelig som en kæp i hjulet. Indtil videre har det for mig betydet aflysning/udskydelse af løb i Italien, Holland og Belgien, samt aflysning af en uges træningslejr i Belgien sammen med ungdomslandsholdet.  

Jeg er dog heldig at have adgang vores lokale BMX bane. I denne tid er det vigtig at være ekstra god til at få arrangeret træninger med sine træningsmakkere. Det er noget anderledes, men jeg har heldigvis programmer fra min træner jeg kan følge. Det er også rart nok, at det er lidt mere frit og stille og roligt. Jeg ser dog meget frem til nogle mere intense træninger sammen med mine konkurrenter! 

Skriv en kommentar