Hej igen! Et rigtig godt BMX-år for mig er nu sluttet. Det er især i de sidste to måneder af sæsonen jeg har præsteret, og taget de erfaringer fra tidligere på året i brug. I august blev jeg udtaget til VM, det var første gang jeg var med til sådan et stort set up i eliteklassen. Det var fedt at køre mod verdenseliten, selvom det ikke endte med et godt resultat, gav det erfaringer til senere! 

Jeg sluttede sæsonen af med en WorldCup i Tyrkiet. Vi var ni danske ryttere afsted i to uger, og det var helt vildt fedt. Der blev kørt 4 afdelinger fordelt på to weekender lige efter hinanden, hvilket satte nogle krav til restitutionen, for at holde samme niveau på anden weekend som den første. To af dagene nåede jeg til semifinalen, og de to andre kvartfinale. Den bedste dag var en femte plads i semifinalen, hvilket var én placering fra en finale, men også en samlet 9. plads som var over min forventning hjemme fra. Derudover gav turen også bedre kenskab og sociale relationer til de andre udenlandske ryttere, som er en fed bonus synes jeg. Noget fedt er også at se andre kulturer og snakke med de lokale, det første billede er fra en lokal avis i Sakarya, Tyrkiet. Du kan evt. Læse artiklen i bunden.

Der har været rigtig mange ture til udlandet i 2021, og det tror jeg er en af grundende til at jeg har forbedret mig rigtig meget igennem sæsonen. Jeg kørte bl.a. min første internationale elitefinale til et mindre løb i Tyskland. Det er bare fedt at lægge og kæmpe med mange forskellige, og samtidig se forbedring efter næsten hvert løb. 

Det giver helt sikkert en masse blod på tanden til næste år, hvor jeg allerede ved, at jeg kommer til at rejse rundt til mange løb, og det glæder jeg mig meget til. Tak for i år og Godt nytår!

https://www.cyklingdanmark.dk/nyheder/vis-nyhed/article/bmx-world-cup-i-tyrkiet-en-stor-succes-for-de-danske-bmx-ryttere/

Skriv en kommentar