Af

Melissa Dahlerup

Mit navn er Melissa Dahlerup, jeg er 40 år gammel og bor i Varde sammen med min mand og vores to piger.
Til sommer cykler jeg sammen med Team Rynkeby, der er Nordens største velgørenhedscykelhold, til Paris for at støtte kampen mod børnekræft.

Mit navn er Melissa Dahlerup, jeg er 40 år gammel og bor i Varde sammen med min mand og vores to piger. Til sommer cykler jeg sammen med Team Rynkeby, der er Nordens største velgørenhedscykelhold, til Paris for at støtte kampen mod børnekræft.

Siden barnsben har jeg haft cancer tæt inde på livet, da jeg mistede min mor til sygdommen i en ung alder. Sidenhen fik min far konstateret kræft og tabte kampen i fjor. Så jeg synes, at projektet Team Rynkeby er en skøn kombination af en kæmpe udfordring for den enkelte og en indsamling, der støtter et rigtig godt formål.

Det skal ikke være en hemmelighed at turen til Paris er stor udfordring for mig, da jeg er startet næsten fra nul. Men jeg elsker en god udfordring og et mål at arbejde hen imod – og jeg er stædig som et æsel, så jeg tror fuldt og fast på, at jeg nok skal klare turen til Paris.

Det er fantastisk at være en del af Team Rynkeby og skaffe midler til forskning i at gøre behandling af cancer mere skånsom og samtidig mere effektiv, men også at kunne være med til at give cancerramte børn og deres familier et tiltrængt pusterum i en ellers alvorlig hverdag.

Skriv en kommentar