Endnu en oplevelsesrig måned er slut og en ny er påbegyndt. Marts måned bød på masser af skolearbejde og en enkelt eksamen i projektledelse. Eksamenerne er ofte skriftlige herovre, hvilket er lidt noget andet end jeg er vant til, men på den måde får man et lidt mere afslappet forhold til eksamen. Det betyder dog ikke at vi ikke læser til eksamen, for vores skole kræver rigtig meget tid, fordi man skal koncentrere sig lidt mere, når det hele skal læses og formuleres på engelsk.

Basket- og volleyballsæsonen er nu slut på skolen, hvilket er en skam, fordi det er noget vi internationale studerende nyder at samles om. Når vi er tilskuere ved kampene får man den rigtige amerikanske universitetsoplevelse med, da det inkluderer både maskot, orkester og cheerleadere i massevis. Nu er baseballsæsonen startet, så mon ikke vi bliver at finde der fremover for at støtte op om “The Matadors” på CSUN’s baseball team. Når vi ikke bruger vores fritid på at se sport, benytter vi os stadig af muligheden for at tage et smut til stranden i weekenderne for at slappe af. Vi tager ofte til Santa Monica og Venice som byder på en meget anderledes kultur end vi ser her i Northridge, og ellers kan vi køre til Malibu som ligger en lille times tid her fra. Malibu har den skønneste strand ved navn El Matador State Beach, som er meget rolig strand uden for mange turister, og som har en utrolig flot natur.

Derudover har vi haft Spring Break i en uge, hvor jeg fløj til New York, for at bruge et par dage i storbyen, hvorefter jeg tog til New Jersey for at besøge min moster. I New York fik min veninde og jeg set de vigtigste seværdigheder, og hos min moster prioriterede vi at slappe af for at lade op til skolen igen.

Skriv en kommentar