Af

Nicoline Bo Rasmussen

Hej! Mit navn er Nicoline, jeg er 17 år og bor i Vamdrup. Jeg går på IBC i Kolding, samtidig med gymnasiet er jeg elite springrytter.

Hej alle! Mit navn er Nicoline Bo Rasmussen, jeg er 17 år gammel. Jeg går på IBC i Kolding hvor jeg er ved at afslutte 2. år. Samtidig med gymnasiet har jeg fire heste. Jeg bor i Vamdrup, en by udenfor Kolding. Her bor jeg sammen med mine forældre som er meget støttende og hjælper mig med min sport. Jeg har også to brødre, Sebastian og Oliver. Oliver bor i Århus mens Sebastian bor hjemme.

Jeg har redet hele mit liv, i starten var det mest for hygge. Men det har taget fart og jeg er nu en del af U18 landsholdet i springning sammen med to af mine heste.

For to år siden gik jeg fra pony til hest grundet min alder. Man må ikke ride konkurrence på pony når man er over 16 år. Derfor måtte ponyerne skiftes ud med heste.

Kort præsentation af hestene:
Cabrio eller i daglig tale Bosse er 17 år. Ham har jeg haft i snart to år, han er den største fighter og gør mine drømme til virkelighed med hans erfaring. Med ham har jeg repræsenteret Danmark med, senest her i start juni i Holland.

Emilia Imhoff i daglig tale Mille er 18 år og hende har jeg også haft i to år, hun er den sødeste og en rigtig god ven på springbanen. Sammen har vi startet op til 135cm internationalt.

Lille Skyttehus Sylvester i daglig tale Sylle er 6 år. Sylle købte vi sidste år, hvor han ikke var særlig erfaren. Vi bruger en masse tid på at lære hinanden at kende og Sylle vokser med opgaven. Vi har deltaget til små stævner for at få erfaring sammen.

Diva. R daglig tale kaldet Diva, hun er 7 år. Diva købte vi sidste år i September. Diva har et stort gå på mod og sammen har vi startet op til 135cm internationalt.

Jeg er taknemmlig for at jeg kan kombinere gymnasiet sammen min sport, alt dette er mine forældre en stor del af.

Skriv en kommentar