Hold DM 1 og 2 September!

Så er jeg kørende igen, og har været til Hold Dm.
Det har været virkelig fedt at deltage til Hold Dm 2018, sammen med en masse dejlige mennesker og en masse god race.
Vi ankom fredag eftermiddag for at slå lejer og gøre klar til Raceday lørdag.

Om lørdagen var der træning om morgen, jeg skulle træne i gruppe 2 det gik meget godt følte mig godt tilpas og prøvede af.
Om middagen var der så Tidskval, hvilket gik super godt. Jeg kvalede ind som nr 20 ud af 30 ,hvilket jeg var meget tilfreds med. Vi køre nemlig ikke i størrelsen på motorcykel vi er blandet Maxi (Maxi =125cc 250cc 450cc) så jeg er tilfreds. (jeg køre 125cc)

Mit hold klarede det også skide godt i kvalifikation, men en af kørendes Cross’er gik i stykker. Hvilket resulterede i at, vi ikke kunne komme med med i A-finalen. Da det kræver at vi alle gennemfører alle løb, men vi kom med i B-Finalen i stedet for.

Alex og Jeg skulle køre vores første heat om lørdagen, hvilket gik okay. Jeg kommer ud over starten som en af de sidste, hvilket gjorde at jeg havde rigtig travlt. Men jeg finder mig rigtig godt tilpas på banen, og overhaler rigtig mange. Så jeg ender med en 7 plads, og Alex kørte en rigtig flot 3 plads i hus.

Søndag:
Der var også træning Søndag morgen hvilket gik perfekt, jeg var 17 sekunder hurtigere end træningen om lørdagen.

Om eftermiddagen skulle jeg så køre det sidste heat, sammen med Oliver. Jeg kom okay fra start som nr 7, men banen var teknisk svær og meget hullet. Jeg følte mig ikke tilpas overhovedet, og havde slet ikke det overskud som jeg gerne ville have haft. Men ender med en 9 plads, trods alt.

Det vil sige at samlet på weekenden, kom Børkop Motor sport på en 3 plads i B-Finalen. Hvilket jeg kun kan være stolt af, Jeg har trænet hårdt lige siden jeg kom ud af kørestolen, og det er fedt at se når tingene lykkes.

Tak til Middelfart Sparekasse i giver mig mulighed for at gøre hvad jeg elsker og brænder for.

Skriv en kommentar