Af

Line

Jeg tager til september på University of California i ni måneder og vil løbende skrive om mine oplevelser her på bloggen

Efter at jeg var på hiking/camping tur til Yosemite national park og fandt ud af at outdoor living faktisk slet ikke er så slemt, skrev jeg mig op til endnu en hiking/camping tur til Lake Tahoe. Da jeg skrev mig op var det stadig sommer og temperaturen i Tahoe meldte ca. 25-30 grader – ikke dårligt:) I sidste uge tog jeg til et forberedelsesmøde og her fik jeg så den dejlige overraskelse at det ville blive rigtig koldt i Tahoe i den kommende weekend – ja nærmere betegnet frost og sne – ikke lige hvad jeg havde regnet med, men hvad jeg havde jo skrevet mig op og betalt for turen!!

Jeg brugte derfor de næste par dage på at indsamle varmt tøj fra andre af de studerende og det lykkedes mig da at få skrabet en hel del sammen. Det blev lørdag morgen og turen gik mod Tahoe. Og ja rigtigt nok – da vi ankom var der masser af sne og det var virkelig virkelig koldt, specielt når vi er vandt til 25-30 i Davis!! Men teltene blev sat op og vi begyndte vores vandring i bjergene. Heldigvis fik vi varmen da vi begyndte at vandre og naturen i Tahoe er absolut helt ubeskrivelig smuk – og vi var sikkert heldige for sneen i bjergene gjorde den kun endnu smukkere.

Efter en lang dags hiking tog vi tilbage til teltpladsen og fik straks lavet et bål og begyndte at lave mad. Det var nu rigtig koldt – og jeg havde så mange lag tøj på at jeg stort set ikke kunne bevæge mig. Vi fik nogle skønne buritos og havde lidt fællessang rundt om bålet, men det var ikke længe vi kunne holde ud til at være ude i kulden. vi gik derfor i seng og til min store overraskelse frøs jeg slet ikke gennem natten – soveposerne var virkelig effektive:)

Søndag stod vi tidligt op og fik lidt morgenmad. Herefter bød dagen endnu på en vandringstur, men pga. af sne, is og frost var vi en gruppe der besluttede ikke at tage med på den krævende tur op af bjerget og tog derfor i stedet til Nevada og fik kaffe på Starbucks og fik shoppet en masse souveniers – Ja så nu har jeg været i hele to Amerikanske stater:)

Søndag eftermiddag gik turen igen mod Davis og det var skønt at komme tilbage til varmen:)

Næste weekend byder på endnu an outdoor adventure – denne gang har jeg meldt mig til en rafting tur. glæder mig meget men tror igen det bliver hunde koldt!!

Skriv en kommentar