Af

Liv

Hej 🙂 Mit navn er Liv.
Jeg har netop pakket hele mit værelse ned. Grunden til dette er, at jeg i morgen påbegynder et 4 måneder langt kursusophold på Kunsthøjskolen i Holbæk.
Jeg besluttede, at jeg ville på højskole, fordi jeg elsker at tegne, og fordi billedkunst er noget, jeg gerne vil beskæftige mig med i fremtiden. Det er desværre ikke helt billigt at tage sådan et ophold. Men hvor der er vilje, er der vej, som man siger. Har man den rigtige motivation, kan det faktisk godt lade sig gøre at spare en million milliard (eller næsten) op! Jeg har også fået hjælp fra Middelfart Sparekasse, der har været så søde at støtte mit projekt, hvilket jeg er utrolig glad for!
Forhåbenlig vil dette højskoleophold resultere i stor udvikling af mine kreative evner og en masse spas! I hvert fald vil jeg ugenligt berette om opholdet på denne blog. Så alle tegneglade kan jo passende logge ind engang i mellem og følge med i mine skriverier. Måske er der lidt inspiration at hente 🙂

Vi Skrives !

Hilsen Liv

Skriv en kommentar