Af

Liv

I de sidste 10 dage har jeg ikke bevæget mig uden for en radius på 200 m. Og det har været fantastisk. Sidder netop nu påen venindes værelse og skriver mens hun tegner. Det er ret længe siden det er sket… altså at sidde sammen med venner i sin fritid og tegne sammen stille og roligt. Men det er skønt…
Men jeg vil lige berette om ugens forløb. Jeg kom til Holbæk Kunsthøjskole søndag aften. Og det hele var ret akavet de første par timer. Men min roommate var heldigvis en sød pige på min egen alder. Der skete nu ikke så meget andet end at vi fik mad og blev budt velkommen af skolens meget finurlige forstander.
På andendagen stod den på fagvalg. Dvs. At vi skulle vælge 2 fag til første periode. Så der gik nogle timer med at besøge de forskellige værksteder hvor de forskellige lærer som først og fremmest er kunstnere, præsenterede deres fag. Det hele lød vildt interessant. Jeg endte med at vælge serigrafi og tegneserier. Min daglige kalender gør nu som følgende: kl 8,00 morgenmad (hvis man kan komme op), 9.30 tegneserier, 12,00 frokost, kl. 14.00 serigrafi og kl. 18.00 aftensmad. Udover dette og en masse socialt samvær har vi også haft besøg et en masse forskellige kunstnere, bl.a. en kunstmaler, en forfatter, en filminstruktør og en installations kunstner.
Som prikken over i’et holdte vi lørdag aften en gigafest med temaet Andy Warhold Factory. Jeg må sige det tegner godt indtil videre ?

1 kommentar til “Kunsthøjskole – 1. uge”

  1. Lykke Vils skriver:

    …Det kan stærkt anbefales at besøge den hvide dame bag opslagstavlen i nr. 9 i hovedbygningen, det er mit gamle værelse, og det er en oplevelse!
    – E04’er

Skriv en kommentar