Philip Nancke
Af

Philip Nancke

Jeg er 17 år, og går på HHX svendborg. Jeg har taget det store skridt at flytte hjemmefra og forfølge min drømme, om at spille professionel fodbold.

Derfor har jeg valgt at starte et nyt kapitel i Sfb-Oure FA u19

Hej alle sammen.

For nylig har jeg været igennem grundforløbseksamenerne i Økonomisk Grund og Almensprogforståelse, og jeg er virkelig glad for, at begge eksamener gik rigtig godt. Det har været en lidt tidsmessigt presset periode med skole og fodbold, men det har været til at overkomme.

Jeg har også været på studietur til København med alle 1-års eleverne

Vi brugte dagene på at shoppe og udforske nogle af Københavns seværdigheder. Fra Rosenborg Slot til den Christiansborg og Mindelunden, At opleve disse steder sammen med mine klassekammerater gjorde det endnu sjovere og fedt at være i København.

Alt i alt var det en dag med masser af grin, læring og nye oplevelser. Jeg er glad for, at jeg deltog i denne studietur, og det har virkelig været en af de højdepunkter, som jeg vil huske fra min 1.g-tid i Svendborg.

Samtidig er jeg også startet på mit kørekørt, og det er virkelig fedt at køre rundt på vejene og få styr på alle trafikreglerne samt en spændende oplevelse. Jeg har allerede været ude at køre et par gange, og jeg glæder mig til at lære endnu mere og forhåbentlig snart få mit kørekort.

På siden af skole og kørekort har jeg også haft nogle gode oplevelser på fodboldbanen. Vi har spillet de sidste kampe i dette halvår, og det har været en tur med både op og nedture. At spille mod nogle dygtige modstandere har udfordret os, men samtidig har det også været lærerigt.

Alt i alt har det været et begivenhedsrigt halvår, hvor jeg har fået prøvet en masse nye ting. Jeg ser frem til at fortsætte med at udforske Svendborg, lære mere i skolen, finpudse mine kørefærdigheder og selvfølgelig spille flere fodboldkampe med holdet (Sfb-Oure).

Skriv en kommentar