D. 30 September startede Team JiYo et nyt parkour og urban tricking hold op, for unge i København. Undervisningen foregår på Institut for Idræt om søndagen fra kl. 14-16, i herresalen.
Det var for Team JiYo noget af en overraskelse da der søndag d.31 September, kl 14.00 var dukket mere end 30 deltagere op, til den første undervisning i Parkour, på Institut for Idræt. Der var unge fra 14 år og helt op til midten af 30’erne, og trods den store alders fordeling var stemningen sammensmeltet af en fælles energi!Det var for Team JiYo noget af en overraskelse da der søndag d.31 September, kl 14.00 var dukket mere end 30 deltagere op, til den første undervisning i Parkour, på Institut for Idræt. Der var unge fra 14 år og helt op til midten af 30’erne, og trods den store alders fordeling var stemningen sammensmeltet af en fælles energi!

Selvom parkour stadig er meget ny i dets spæde bevægelse, var der en overraskende stor kendskab til disciplinen, iblandt de mange deltagere. Nogle havde hørt om disciplinen via medier, film, etc., imens andre allerede havde prøvet kræfter med den privat. Men kendskab til disciplinen eller ej, så var det ihvertfald tydeligt at de alle var meget begejstrede, interesserede og lærevillige.

Vi vil i det kommende fokusere meget på, at deltagerne selv skal finde en udviklingsproces. Med dette mener vi, at det for den enkelte traceur er vigtigt at finde sin egen vej, og måde at gøre tingene. Nogle vil i lang tid øve basale teknikker, og træne bestemte øvelser de finder spændende, hvor andre gerne vil videre hurtigt, og snuse til det hele. Vi er forskellige endivider, og har derfor forskellige grænser, og forskellige måder at udvikle sig på. Dette vil vi gerne gøre plads til, så undervisningen fremover vil være meget præget af, at deltagerne selv kommer og spørger om råds undervejs i lektionen.

Mvh Rinaldo /: Team JiYo

Skriv en kommentar