Af

Signe Jorgensen

Hejsa 🙂
Jeg er så en af de heldige modtagere af et studielegat fra Middelfart Sparekasse, som jeg er VIRKELIG glad for!
Mit navn er Signe, jeg elsker sprog, mennesker og kulturer. Derfor har jeg valgt at tage en bachelor i Linguistics and Social Anthropology på University of Edinburgh i Skotland, og det er dét, Middelfart Sparekasse har valgt at støtte mig i, så TUSIND TAK for det 🙂
Jeg starter på mit studie her i september måned og vil fremover skrive lidt om mit liv og mine oplevelser her på siden.

Så er det blevet December. Det betyder slut med forelæsninger og studiegrupper, og tid til at læse til eksamen. Jeg har to eksaminer her i December, så det burde være okay. På den anden side er det første gang jeg prøver disse slags eksaminer, så det er lidt svært at vide hvordan og hvorledes man lige skal gribe det an. De er dog gode til at fortælle og forklare en masse her første år, så jeg føler mig rimelig godt forberedt.

December betyder også julelys i gaderne og endda et julemarked med skøjtebane og boder med mad og glögg. Edinburgh er i forvejen en hyggelig by, men for tiden er der bare en endnu mere hyggelig stemning. I dag er det dog lige pludselig blevet en hel del koldere, med is på gaderne. Det er også meget mørkt og blæsende for det meste, men det er jo nok ikke så meget anderledes end i Danmark 🙂 I dag var jeg også til et Lucia arrangement, hvor første års ‘svensk’ eleverne gik optog og sang svenske julesange, det var sjovt, og det hævede lige min julestemning en tak.

Det er utroligt så hurtigt tiden går, og at det første semester allerede er ved at være slut. Når jeg kigger tilbage kan jeg på den ene side ikke rigtig forstå hvor tiden blev af, på den anden side er der sket så utrolig meget på små 3 måneder! Jeg føler at jeg har lært rigtig meget, og jeg kan mærke at mine fag, og de mennesker jeg har mødt her, allerede har haft en del indflydelse på mig. Lige nu er jeg begyndt at glæde mig meget til at komme hjem på juleferie, men jeg er også spændt på at komme tilbage og komme igang med det næste semester efter ferien. Jeg har fået et nyt sted at bo fra januar, så i stedet for at jeg skal tage bussen hver dag frem og tilbage, kommer jeg nu til at bo 5-10 minutters gang fra universitet. Det bliver rigtig dejligt! Det bliver også spændende at flytte ind i en ny lejlighed og bo sammen med nye mennesker.

 

Det er vist alt for nu. Jeg håber i nyder juletiden derhjemme!

Skriv en kommentar