Hej igen!

Denne gang hilsner fra Cabo i Mexico, hvor jeg har holdt jul med min praktikant-familie.

Efter vores gode, men særdeles våde og turbulente, rejse til Hawaii, bookede vi en tur til Mexico, og krydsede fingre for mere solskin og afslappede omgivelser.

Min sidste måned i Californien!

Den plan holdt heldigvis stik, og sammen med fire andre praktikanter fra det danske konsulat, tilbragte jeg ni dage i Cabo fra den 22. til den 31. december. Det blev blandt andet til en hyggelig julemiddag på en lokal restaurant, masser af snorkling, tacos og slentring i Cabos gader.

Nu er jeg igen landet på californisk jord, efter at have tilbragt nytårsaften på en mellemlanding i en lufthavn i LA. Her er jeg landet til min sidste måned i Californien, da jeg vender snuden hjem mod Danmark 1. februar.

Det er ret sørgmodigt – men samtidig har jeg sat mig for at få mest ud af den sidste tid. Min to-do liste er lang, men jeg får blandt andet besøg af en veninde fra Danmark, og skal samtidig en weekend til Las Vegas – med alt hvad det indebærer af casinoer, natklubber og andre uhørte festligheder.

Ellers vil jeg nyde, at jeg har afsluttet mine eksaminer ifbm. Mit journaliststudie på DMJX, og at jeg stadig bor i verdens dejligste storby, San Francisco, lidt endnu. Jeg lover at holde jeg opdateret på min Vegas-tur, med billeder og det hele!

Godt nytår!

Skriv en kommentar