Jonathan og SimonEfter 21 dage på Mallorca med træning og stævne er vi nu vendt hjem til Danmark igen. Det har været nogle enormt lærerige dage hvor vi har fået endnu mere ud af turen end vi har turdet håbe på. Vi missede desværre sølvfinalen med 5 point, men på den anden side havde vi nu evnerne til at ligge i toppen af bronze fleeten og ligge mere vægt på starter og strategi.
Første dag i bronze fleeten bliver vi 4 og 5 i vores sejladser. Vi føler dog vi kunne sejle meget bedre, vi var i begge sejladser oppe i top 3 på trods af elendige starter. Sidste dag får vi desværre ikke sejlet pga. manglende vind. Vi ender samlet 58 som 3. båd i bronze fleeten.

Samlet set har vi lært en masse og vi er blevet meget klogere på vores styrker og svagheder, og det har givet blod på tanden til at træne endnu mere. Feltet er rigtig tæt og vi ved nu hvor vi skal ligge fokus i træningen det næste stykke tid for virkelig at rykke.

Den 19. april rejser vi tilbage til Marseilles hvor vi har efterladt bilen, frem til den 27. står den igen på træning og endnu et eurocupstævne, denne gang i Hyeres.

Slut herfra

Jonathan og Simon

Skriv en kommentar