Af

Kent Eskildsen

Mit navn er Kent Aoyama Eskildsen (24 år) og jeg har været så heldig at blive den nye politisk praktikant på den danske ambassade i Thailand i perioden 1. August – 31. Januar 2016.

Til dagligt studerer jeg Development & International Relations, på Aalborg Universitet. Mit karrier mål i livet er at en dag arbejde som diplomat på en ambassade. Dette praktikophold er derfor mit første skridt mod min drøm.

Så snart jeg lander i Thailand den 26. Juli vil jeg gå i gang med at skrive mit første indlæg!

I samarbejde med praktikanterne fra de nordiske ambassader har man dannet et team, der har til formål at fremme nordiske samarbejde i Thailand.

Vi fik jobbet tildelt i at skrive en rapport til at danne overblik over Thailands energi situation, med fokus på energi effektivitet. Ideen med rapporten er at skabe en forståelse over den nuværende energi situation i Thailand, der kan bruges til at fremme nordiske energi effektive løsninger. Forhåbentlig kan de næste generationer af praktikanter bruge denne information og kooperation, der er blevet dannet med det Thailandske energi minister til at evt. skabe en nordisk workshop med fokus på energi effektivitet.

Det har været en rigtig spænde proces at være en del af, hvor man som praktikant fik lov til at få ansvaret for at arrangerer officielle møder med det Thailandske energi ministerium.

 

 

Skriv en kommentar