Jeg kørte i sidste weekend løb i sønderborg

Træning/Tidskval: jeg fandt hurtigt et godt flow på banen, og ligger mellem 2-4 men slutter så som nr 3 ud af 21 i tidtagningen.

1 Heat: jeg får en okay start som nr 7 ca og kommer rimelig hurtigt op i feltet på anden omgang, for jeg overhalet de sidste og ligger mig ellers i front og køre mit eget heat og slutter samlet nr 1.

2 Heat: jeg kommer 6 fra start og kommer hurtigt op igennem flokken og ligger og kæmper om førstepladsen, og ligger ellers bare bag ham indtil han laver en fejl og det gør han og jeg kommer forbi. Og køre ellers bare fra flokken derfra og ender med at slutte på en førsteplads
2x heat sejre= samlet 1.
Det har bare været en perfekt dag sammen med gutterne, og sammen med min familie.

Tak til Middelfart Sparekasse

Skriv en kommentar