Af

Frederik Melson

Vi er to venner, sejlsport er vores passion, og størstedelen af vores liv. Succes i international sejlsport er det vi vil kæmpe for, og vi tror på at kunne nå vores mål om at komme i verdenseliten, hvis vi arbejder så hårdt som vi kan.
Hverdagen indeholder selvfølgelig andre ting end sejlsport, og ved siden af går vi begge i 3.g på Middelfart Gymnasium, hvor der også bliver lagt kræfter for at sikre muligheden for en karriere ved siden af sejlsporten i fremtiden.

Lørdag den 7. marts var vi på Bådmesse i Fredericia, for at hjælpe til på Dansk Sejlunions stand. På bådmesser kommer alle typer af sejlere, så det var vildt fedt både at møde gamle venner, og se nye ansigter!
På vores stand var det store tilløbsstykke en “Hænge-challenge”, en bænk designet således at man kan hænge ligesom i en jolle. Konkurrence-genet blev vakt i personer lige fra ni til tres år, og alle gav den alt hvad de havde i sig! I den indbyrdes duel mellem Markus og jeg var det mig (Frederik) som vandt, og det er jo altid at have håneretten (-;
Nu vil vi på vandet og træne de næste uger frem mod påske, hvor vi tager sydpå mod solskin og endnu flere gode træningstimer!

Over and out, Team Frederik og Markus

Skriv en kommentar