Frede Rudolf
Af

Frede Rudolf

Jeg hedder Frede, og er 14 år.
Jeg er på landsholdet i klatring, og har været så heldig at få et sponsorat af Middelfart Sparekasse.
Jeg skal i 2022 til NM og EM, og de oplevelser vil jeg fortælle om her.

Hejsa!! :))
Mit navn er Frede, jeg er 14 år gammel og jeg ELSKER at klatre!! Jeg har været så heldig at få et sponsorat fra Middelfart sparekasse, så nu vil jeg fortælle lidt om mig selv og hvad jeg laver.

Som sagt hedder jeg Frede, Jeg er (Semi)-professionel klatrer. Jeg er født og opvokset i Kolding, mere præcist er jeg opvokset i Kolding klatreklub;) Min far har slæbt mig med ned i Kolding klatreklub, Nogle gange mere ufrivilligt end andre. Men jeg er nu glad for at han gjorde det, fordi jeg ville nok ikke være her hvor jeg er nu hvis ikke han havde gjort det.

Jeg elsker både klippe klatring, og indendørs/konkurrence klatring. Men jeg er nok mest kendt for min konkurrence klatring. Jeg er 2x Danmarks mester, en i hver disciplin, Lead og bouldering. Jeg er primært Lead klatrer, hvilket er hvor man klatre høje vægge med reb som sikkerhed. Men Jeg kan også rigtig godt lide bouldering, den disciplin hvor væggene er lavere og hvor man ikke bruger reb og seler som sikkerhed men fald madrasser.

Jeg er på landsholdet, og har været det i 2 år nu, så jeg deltager også i diverse internationale konkurrencer. Men jeg har ikke så meget erfaring med dem så der klarer jeg mig sjældent ligeså godt;)

Mig til nordiske mesterskaber der klatrer i farverige tights som altid

Men som sagt klatrer jeg også en del på klippe, det er faktisk min ynglings ting at gøre. Så her er nogle billeder derfra, med min altid trofaste makker Kasper:

Jeg dyrker også lidt anden sport: Jeg elsker at surfe, skate, stå på ski og generelt alle andre bjergsportsgrene.
Håber i synes det var lidt fedt at høre om mig, glæder mig til at skrive mere til jer, og tak til Middelfart sparekasse for sponsoratet!!

Hvis i vil se mere om mig så tjek men instagram: https://www.instagram.com/frederudolf_/

Skriv en kommentar