Af

Liv

Så er jeg tilbage! Tiden er fløjet afsted de sidste uger, hvilket desværre er gået ud over min blog. Men har nu været på højskolen i knap en tredjedel af forløbet. Den første periode hvor jeg har haft serigrafi er ved at nærme sig enden. På Fredag er der stor fernisering hvor alle viser deres ting frem. Det er ret spændene. I sidste uge afsluttede jeg teorifaget Tegninger. Det fag bestod i, at vores lærer i 2 timer hver morgen fra halv 10 til halv 12 viste os lysbillede og film af tegninger i alle mulige forskellige stilarter og fra alle tider. Hvorefter vi diskuterede, hvad vi kunne og ikke kunne lide ved tegninger. Det var et utrolig inspirerende fag. Og selvom det var sin sag at holde øjnene åbne i mørket så “tidligt” om morgenen vil jeg komme til at savne det meget.

I de første mange uger har det selvfølgelig gået meget på det sociale. Men i takt med at man lærer flere og flere at kende bliver det hele mere og mere afslappet. Og der er flere og flere der dropper øllen til fordel for at være kreative i et af de mange værksteder der alle har åbent 24 timer i døgnet. Det er vildt hyggeligt at sidde sammen og tegne eller hvad man nu går, og høre lidt musik.

Men jeg vil smutte igen for har vildt travlt med at de ting der skal udstilles på fredag. Når det er overstået vender jeg stærkt tilbage.. snart ? Vi Skrives !

Skriv en kommentar