Af

Juliane

Jeg er 18 år. Jeg begyndte at spille volleyball som knap 13 årig og er nu på A-landsholdet og har spillet på samtlige ungdomslandshold. Jeg bor i Middelfart og er på vej til USA for at spille volleyball for og studere på University of Minnesota på et 100% scollarship. Jeg afsluttede 3.g i juni 2011 i Birkerød.

Så er jeg landet i Danmark igen. Sommeren står for døren, og det er dejligt at være hjemme hos familien.

Sæsonen sluttede i USA med en fest for alle spillere, trænere, familier, sponsorer og fans. Det var en stor oplevelse, da sportsfolk virkelig bliver bakket op og beundret for deres kunnen. Jeg fik tildelt en hædersbevisning for hårdest arbejdende spiller såvel på banen som i studiet. det var en dejlig anerkendelse for det hårde arbejde, det er, at komme til et andet land og deltage på lige betingelser med de amerikanske studerende.

Efter afslutningen stod det på egentræning og kun en lille smule træning, hvor trænerne var til stede. dette grundet NCAA’s regler, der er mangfoldige.

Semestrets studier blev også afsluttet og så skulle der pakkes til hjemturen. Det var hårdt at sige farvel, men også dejligt at skulle hjem til familie og venner.

Dette år har været en helt og aldeles fantastisk oplevelse, som ikke er mange forundt, og jeg er meget taknemmelig over, at Middelfart Sparekasse har hjulpet mig med et legat, så det kunne lade sig gøre.

Juliane

Skriv en kommentar