Nu er mit Californiske eventyr slut og jeg er kommet godt tilbage til Vejle igen. Maj måned bød på masser af eksamenslæsning på biblioteket samt eksamener, hvilket har taget meget af min tid. Mine eksamener i Projektledelse og Interkulturel Kommunikation har været skriftlige eksamener, som i amerikansk stil indeholder masser af multiple choice spørgsmål, mens mine to Art klasser blev afsluttet med to projekter i stedet for eksamen.

Det som har gjort mest indtryk på mig under mit studieophold har været kulturen og sådan som folkene er i Californien. De er utroligt rare og høflige, og jeg er blevet taget rigtig godt imod alle de steder jeg har været. Jeg har lært meget både fagligt, men også om mig selv, og det har givet mig mere mod på at læse videre. Det har været det bedste semester jeg kunne ønske mig, men det er også rart at være hjemme hos familie og venner igen.

Og hvis man er i tvivl, om man skal tage et semester i udlandet, kan jeg kun anbefale at gøre det! Man oplever en helt anden studiekultur, lærer en masse nye mennesker at kende fra hele verden, og så lærer man rigtig meget om sig selv.

Endnu engang tak til Middelfart Sparekasse for studielegatet.

// Pernille Christiansen

Skriv en kommentar