Jeg er nu ankommet til Pamplona i Spanien! Jeg er Klara på 22 år og studerer normalt ved SDU i Odense. Jeg er i gang med min Bachelor i Markeds- og ledelsesantropologi. Uddannelsen er på engelsk og på det 5. semester er der et obligatorisk udlandsophold. Jeg har derfor valgt Pamplona i Spanien, fordi jeg er nysgerrig på kulturen i området. Det har taget meget planlægning, men på trods af corona og andre udfordringer er det hele lykkedes alligevel!

Den 30. august tog jeg med fly fra CPH lufthavn til Madrid og så til Pamplona, så jeg ankom meget sent til mit kollegie. Jeg bor på Los Abedules kollegiet, der hører til universitetet UPNA, hvor jeg skal studere det næste halve år.

Mit rum var fuldt møbleret med skrivebord, seng, reol, lille bord med skuffer, garderobe og en masse nyttige ting. Jeg har mit eget badeværelse og deler køkken med en studerende fra Amerika. Jeg tog hurtigt ud for at handle dagligvarer og også en rigtig dyne, så jeg kunne føle mig mere hjemme!

Erasmus og universitetet gør deres bedste for at vi får lært en masse nye mennesker at kende, og de forsøger også at give os gode råd til oplevelser. Efter årets første fest tog en del af os derfor på bjergvandring. Billedet ovenfor viser hvor smuk udsigten var. Det var en del kilometers vandring i utroligt varmt vejr, men både jeg og flere af de andre vil tage turen igen.

Den første uge har været fyldt med aktiviteter og rundvisning på både universitetet og i byen. Min største bekymring ved at tage afsted var uden tvivl at være for meget alene, men sådan er det slet ikke. Hele kollegiet og Erasmus-flokken er fyldt med eventyrlystne studerende som mig selv. Jeg glæder mig meget til de andre ture og aktiviteter, der er planlagt og at starte rigtigt på undervisningen om en uges tid!

Skriv en kommentar