Aloha! Fra Hawaii, hvor jeg er flygtet til for at suge både ferier og solstråler til mig. 

Det er ved at være lidt tid siden mit sidste indlæg – dette fordi der har været masser af travlhed på arbejde, med studie og eksamen ved siden af og ikke mindst med at udforske Californien. 

Lige nu har jeg endda forladt Californien, for at udforske Maui, på Hawaii. Ferien startede den 3. December – med lidt dårlige vejrudsigter, men højt humør. Den 4. Og 5. December havde vi masser af planer, men efter “Road to Hana”, som er en populær og kendt turisttur på Maui, åbnede himlen sig, og det værste regnvejr i 20 år, skyllede ind over øen. Der blev varslet om stormflod, og mens vi var på vej hjem fra turen i en lejebil, tog vejret til. Heldigvis holdt vi hovederne kolde, og kom sikkert hjem. Dagen efter var uvejret i internationale nyheder, og Maui blev erklæret i undtagelsestilstand. 

En liiidt voldsomt start på ferien, som heldigvis endte med at byde på både hvaler og smukke solnedgange, som I kan se på billederne. 

Vandfald i Yosemite 

Siden sidst, har jeg også været på tur til den Californiske nationalpark, Yosemite. I det smukkeste frostvejr, og med få turister hikede vi og nød, hvordan naturen havde taget regnen til sig, og hvordan vandfaldet var fyldt. Om aftenen var der plads til røverhistorier, øl og pizza i pejsestuen. 

Hverdag i San Francisco 

Ellers nyder jeg Californien og San Francisco. Jeg kan mærke, at SF føles som hjem, og jeg føler mig aldeles priviligeret over, at kunne kalde et andet sted end Danmark for hjem. glæder mig allerede til at kunne vise det til mine venner og familie senere i livet. 

Ellers går tiden med arbejde på Tech-ambassaden som stadig er vildt spændende og udfordrende. Her er vores seneste store projekt den danske demokratikonference, Tech for Democracy, hvor jeg har stået for en del af kommunikationsarbejdet. 

Julen er også kommet til cali – selvom det virker fuldkommen skørt, at se på julepynt og juletræer i 20 grader og fuld sol. Hen over julen rejser jeg med de andre praktikanter til Mexico – jeg lover at opdatere jer herfra, og i sandheden at give flere updates fra de mange ture, jeg skal på, inden jeg er med mit returfly til Danmark i februar. 

Julehilsner fra solstaten! Håber I holder varmen hjemme. 

Skriv en kommentar