Så er det tid til endnu en lille opdatering fra Europas hovedstad, hvor sommeren for alvor er kommet.

Først og fremmest skal nævnes, at kronprinseparret nu har været på besøg her i Tyskland, og at alt i den forbindelse forløb, lige som det skulle. Det var nogle hektiske fire dage, men det var en kæmpe oplevelse at få lov til at være med “inden for murene” og se, hvordan sådan et kompliceret show, hvor alt bare skal klappe, og planlægningen går ned på minutniveau, løber af stablen. Selvom jeg “bare” er praktikant, fik jeg lov til at komme med til det hele, og på trods af, at jeg ikke er den store royalist, så var det alligevel lidt stort at hilse på hele den royale bande.

Efter de 4 dage var det helt mærkeligt at komme tilbage til kontoret. På en måde var det noget af et antiklimaks at komme tilbage og arbejde normale tider igen efter 3 lange uger. Men det var også lidt godt, og jeg er allerede ved at gå lidt i sommerferie-mode – eller rettere sagt det er hele ambassaden. I sommerperioden er der lidt mindre at lave, så der bliver skruet lidt ned for blusset, men det er nu også meget rart med normale arbejdstider og lidt bedre tid til at nyde sommervejret.

Derudover har vi haft endnu et stort arrangement her i Berlin – Champions League-finalen blev afgjort på Olympiastadion i lørdags. Byen var fyldt med italienere og spaniere, der var i højt humør. I hvert fald indtil efter kampen var slut; der var luften gået af ballonen for de stakkels italienere – til gengæld var spanierne helt oppe at køre. Det var desuden helt optimalt for en Champions League-Finale: 32 grader og solskin, så vi kunne sidde uden for og nyde de kolde øller på gaden sammen med de hardcore italienske og spanske fans.

Som I kan høre, så er der god gang i Berlin. Og der er lagt op til en god sommer med masser af aktiviteter. Jeg glæder mig.

Vi ses om en måned til den sidste update fra mit ophold på ambassaden i Berlin (hvor er det mærkeligt, at det snart er slut 🙁 ).

Moin!

 

Skriv en kommentar