10699205_10203428817375947_27313622_n

 

Billedet er af en gruppe jeg lavede en hiphop serie med.

 

 

Så er den første måned snart ved at være gået! Woow hvor tiden flyver afsted! Kan slet ikke beskrive alle de ting vi oplever og lære! Vi er indtil nu blevet undervist i, old school hiphop, new school hiphop, funk, locking, popping, house, Jazz, ballet, moderne, la style, girly, swing. Det tror jeg var det, har svært ved at holde helt styr på det!

Vi har haft en masse hjemme opgaver for, bla. at lave vores egen Jazz solo! Det var noget af en udfordring, men er trods alt glad for resultatet.

I dag havde vi vores første møde omkring vores 3 måneders tur til LA, som vi skal på i starten af februar næste år. Det lyder simpelthen sååååå fedt! Vi skal danse et sted der hedder Millennium, der kan vi risikere at møde de størreste stjerne, så det gælder om at gøre det godt!                                            Vi får også to ferier når vi er der, så vi er nogle stykker der snakker om at køre lidt rundt og se forskellige steder, en tur eller to til Vegas er nok en obligatorisk ting.

 

Jeg har været så heldig at have fået to jobs her i København, så det er super dejligt. Dog en smule hårdt efter en lang dag med dans. Meeeeeen elsker det jeg laver nu, så det er ikke noget problem.

Nu vil jeg smutte ud og hygge mig med de 6 andre skønne mennesker jeg bor sammen med.

God dag 🙂

 

Skriv en kommentar