Hej Alle!

Natten til onsdag går turen igen tilbage til Uganda! Nu må jeg simpelthen ned og se til det køkken. Jeg har hørt at det skulle være færdigt nu, men jeg må lige ned og se det med mine egne øjne… og jeg skal nok sende billeder hjem så i også kan se det 🙂 Sidst jeg hørte fra dem var de igang med at lægge det sidste lag maling. Der var vist noget med nogle flammer forneden, så det bliver spændende at se! Det skulle efter sigende se rigtig godt ud 😉 Det nye fantastiske komfur virker rigtig godt og de fem kvinder der laver mad, har fået lov til at øve sig på de børn der kommer på besøg på centeret. Nic og Dave (de to direktører for Soft Power Education Centre), siger selv at køkkenet er en af de mest succesfulde projekter de har haft 😉

I skal da også lige vide at Soft Power Education har været på Sky news. Der var en journalist nede for at se de projekter der er blevet lavet med Soft Power Education. Hun lavede en video herom og det blev så sendt på Sky News.

Indtil jeg kommer ned og får taget nogle nye billeder vil jeg lige give jer nogle andre at kigge på, så i kan få et indtryk af det hele!

Vi snakkes

Klem Signe 😀

Begyndelsen
Sådan så det ud da vi havde fået ryddet grunden, hvorpå køkkenet skulle bygges… puha, siger jeg bare, det var ret hårdt.

Arkitekten Charles
Her har vi den stolte arkitekt. Han hedder Charles.

sidste billed af køkkenet inden afrejse til DK
Dette var det sidste billede jeg tog af køkkenet inden jeg rejste sidste gang.

Så er arbejdet igang
Her står jeg og arbejder sammen med Richard.

Dagens ret, Posha and Beans, mmm
Dette er vores frokost, som består af posha (majs mel blandet med vand) and beans (rigtig gode store bønner). Det smager faktisk ret godt. Man vender sig til at spise det hver dag 😉 Mums…

1 kommentar til “Fortvivl ej…”

  1. Heidi skriver:

    Hej Signe!

    Skal du afsted igen??? Lyder spændende. Hvornår tager du afsted og hvor længe skal du være væk? Er din mor stadig dernede eller er hun vendt hjem til Danmark igen? Vi glæder os meget til at se billeder af det færdige køkken i funktion. Bliver spændende.

    Hilsen Heidi (Middelfart Sparekasse)

Skriv en kommentar