Af

Simone Nielsen

Jeg er en af de heldige modtagere af Middelfart Sparekasses studielegat :).. Jeg er 25 år og studerende på Aalborg Universitet.. Jeg påbegynder mit 5. semester på San Diego State University, og det er simpelthen fantastisk at Middelfart Sparekasse har valgt at støtte mig i dette projekt, tusind tak 🙂

I forrige uge havde vi muligheden for at komme på en forlænget weekendtur, da amerikanerne fejrede Veteran Day om mandagen og derfor havde hele SDSU lukket. Turen gik til Yosemite National Park og San Francisco.

Da efterårsvejret efterhånden er kommet til Californien, fik vi virkelig brug for varme bluse og lange bukser da vi kom til Yosemite. Efter 8 timers natkørelse ankom vi endelig til Yosemite. Det var noget af et kuldechok der mødte os der. Kun 3 grader i Yosemite, fy for en kulde, men sikke en fantastisk national park. En kæmpe dal omgivet af gigantiske træer, fantastisk udsigt, store vandfald og farlige dyr. Desværre var vejret ikke helt med os da vi besøgte parken, enkelte vandrestier var lukket pga. sikkerhed, så derfor vandre vi Mariposas stier tynde. Det var en virkelig dejligt at komme til væk fra SDSU, få koblet af inden eksamen og få nyt lidt efterårsvejr i skoven.

Grizzly Giant

Dagen efter måtte vi desværre opgive vores mission om at komme ind i parken igen, da er snevejr havde forvandlet parken til et hvidt landskab. Selvom sne er fantastisk så savner man hurtigt varmen igen :).

Yosemite National Park

Næste besøg var San Francisco. I’m in love! Sikke en fantastisk by, simpelthen dejlig. Det er en ”must see” by når man er i USA. Skal stensikkert tilbage dertil. Vi tilbragte 3 fulde dag her, hvor vi fik besøgt Alcatraz, cyklet over Golden Gate, nød solen i parkerne, kørt i sporvogn, fik spist fisk i Fisherman’s Wharf og fik besteget en masse bakker. I really looove that city.

Sne, kulde og æbleskiver, det kan næsten ikke blive mere dansk 🙂

Skriv en kommentar