Af

Signe Jorgensen

Hejsa 🙂
Jeg er så en af de heldige modtagere af et studielegat fra Middelfart Sparekasse, som jeg er VIRKELIG glad for!
Mit navn er Signe, jeg elsker sprog, mennesker og kulturer. Derfor har jeg valgt at tage en bachelor i Linguistics and Social Anthropology på University of Edinburgh i Skotland, og det er dét, Middelfart Sparekasse har valgt at støtte mig i, så TUSIND TAK for det 🙂
Jeg starter på mit studie her i september måned og vil fremover skrive lidt om mit liv og mine oplevelser her på siden.

Puha, der er sket meget siden sidst 🙂

Jeg har haft en lidt stresset periode på det sidste, de har det med at lægge afleveringer i alle fag på cirka samme tid, så jeg har haft travlt de sidste par uger synes jeg. Nu har jeg til gengæld et lille pusterum inden jeg skal til at læse godt og grundigt op til eksamen igen.

Denne weekend har jeg givet mig selv lov til en lille pause. Tid til at nyde byen og hvad den har at byde på. I fredags så jeg ‘den russiske national ballet fra Sibirien’ opføre ‘Swan Lake’. Og ellers har jeg bare fået gået rigtig meget rundt i byen og de forskellige parker, været oppe ved slottet, været på nationalmuseet, fundet små hyggelige gader med butikker og caféer. 🙂 Det har været fantastisk vejr, man kan godt mærke at det så småt er blevet forår.

For et par uger siden afholdte universitetet en ‘innovative learning week’, hvor al almindelig undervisning blev aflyst til fordel for alternative arrangementer. Alle de forskellige skoler havde deres egne programmer med forskellige anderledes måder at lære på. Der var forskellige film, udflugter og rundvisninger rundt omkring i byen, anderledes foredrag og workshops… I sidste uge havde vi vores generalforsamling i langsoc (linguistics and english language society), hvor vi skulle vælge nye folk til bestyrelsen. Jeg er blevet valgt til sekretær i den nye bestyrelse, så det er super spændende.

For nogle uger siden var min veninde på besøg fra Danmark, så vi besluttede os for at tage på en ‘Highland tur’ ud og se naturen og Loch Ness bl.a. (vi så dog ikke noget monster – stor skuffelse). Det var en ret god tur, og landskabet er fantastisk deroppe, men det var noget af en lang tur. 12 timer lang, og ret meget kørsel. Det kunne være fedt at tage sig mere tid til at køre rundt deroppe på et tidspunkt. Eller måske på en vandretur?

Jeg er rigtig forårs-glad for tiden. Det er dejligt at gå rundt i sådan en smuk by hver dag når vejret er dejligt og man giver sig selv tid til at nyde det hele. Min veninde har startet en meditations-gruppe der mødes hver tirsdag morgen. Jeg har aldrig rigtig mediteret før, men det er faktisk en rigtig god måde at lære at være tilstede i nuet. Det er desuden også en herlig måde at starte dagen på 🙂

Det er vist alt jeg kan komme på for nu. Tilbage til læsningen 🙂

Skriv en kommentar